sterilitás

az igazoltan tiszta megoldás

A Pureste tovább ment jogos igény kielégítése érdekében és hosszas és fáradságos kutatások, kisérletezések után sikerült előállítania nem csak a sterilizált tampont, hanem egy teljes értékű, minden igényt kielégítő sterilizált termékcsaládot is. A mai nők elfoglaltabbak, mint valaha, de ezzel együtt a jólét és a nyugalom is fontosabbá vált számukra.

A Pureste egy tiszta és egészséges, így biztonságos ellátás lehetőségét biztosítja a prémium márkát vásárló hölgyek számára. Ezzel együtt megkapnak hiánytalanul mindent, amit elvárnak a higiéniai termékektől: magas nedszívó képesség, kényelem diszkréció, mely maximális biztonsággal párosul. Azzal az egyedi előnnyel, melyet a sterilizálás hordoz magában.

A Pureste az első, legmodernebb technológiával készült és sterilizált intim higiénés termékcsalád, melynek tagjai minden igényt kielégítenek: normál és megnövelt nedszívó képességű steril szárnyas betétek; mini, normál és szuper nedszívó képességű steril tamponok; klasszikus és tanga steril tisztasági betétek. Használatuk révén a hölgyek megkapják a maximális jólétet és a nyugalmat.

a különbség láthatatlan?

Amikor kinyit egyet a Pureste termékek közül, azt látja, hogy kinézetre hasonló más márkákhoz, melyeket már korábban használt.

Pureste termékeink sterilizálásának folyamata megyegyezik minden egyszer használatos orvostechnikai eszközével (mint például az agysebészetben használt eszközök): célja megsemmisíteni az összes baktériumot, vírust 100%-ban.

Azért, hogy látható és összehasonlítható legyen a Pureste más termékekkel, szükség lenne egy mikroszkópra, mely lehetőséget ad a mikrobiológiai szennyeződések szabadszemmel nem látható tartományának felderítésére. A jogi szabályozás azonban lehetővé teszi, hogy mi láthatóvá tegyük mindenki számára ezt a lényeges különbséget: szerepel a Pureste termékeken ugyanis a "Sterile R" szimbólum. Ugyanezzel a jellel találkozhat a kötszerek és steril orvosi eszközök csomagolásán, azonban nincs még egy másik női higiénés márka, amelyen megtalálható lenne ugyanez a szimbólum. A jelölés mögött természetesen szigorú gyártási körülmények (alapanyag felhasználástól a gyártási, szállítási, tárolási folyamatok kontrollálásán keresztül a sterilizálás műveletéig) és folyamatos, dokumentált minőségi kontroll garantálja a termék minőségét.