mi a pureste

kényelem, sterilitás, biztonság

Az intimitás bizalommal párosul. Ennek alapja pedig az elengedhetetlen higiénia, tisztaság. Mai világunkban már természetes, hogy a higiénés ipar igyekszik kényelmesebbé tenni a nők számára a vérzése idején használt eszközöket. Egy átlagos nő tizenkétezer darab tampont vagy betétet használ el élete során, többségük készen fogadja el azokat a lehetőségeket, melyeket az intim piac kínál.

Meg kell óvnunk magunkat attól, hogy testünk legkényesebb része rendszeresen érintkezzen nagyrészt ismeretlen anyagokkal. Megóvhatjuk, ha tudjuk, mit fogadunk magunba hónapról hónapra.

A nők meg vannak győződve arról, hogy számukra akár több órás használatra kínált tampon, szigorú gyártási körülmények során, sterilizálást követően kerül forgalomba. Kiterjedt kutatások során kiderült, hogy a nemzetközi előírások, jogszabályok nem írják elő - szemben a testbe hatoló orvostechnikai eszközökkel - hogy a tamponokat sterilizálni kell. Sőt, lehetőséget biztosítanak, bizonyos mennyiségű határérték alatti mikrobiológiai szennyeződés, baktérium telep jelenlétére.
Célunk, hogy egy olyan termékcsaládot biztosítsunk a nők számára, mely előtérbe helyezi a sterilitást és a kényelmet. Ismerje meg termékeinket és élvezze előnyeit! Termékeink: steril tampon, steril szárnyas betét és steril tisztasági betét.