hírek

Sűrűn telt az elmúlt hét a Pureste világában…

2011-11-26

Lázasan tesztelik termékeinket a hölgyek a Sample Central-ban. Az Országos Mazsorett Fesztiválon - Hajdúböszörményben - szintén találkozhattál velünk.

Premier előtti bemutatón a Pureste

A Sample Central magyarországi áruházának avató ünnepségével egy időben szintén zártkörű rendezvény keretében – hasonlóan a Pureste világához – két új termék került bevezetésre. 7 év fejlesztés eredményeképpen ünnepélyes bemutatón ismerkedhettünk meg egy nappal a hivatalos megnyitó előtt: a Mercedes új B és M kategóriájú autócsodái gördültek be a Mercedes legnagyobb, Kecskeméten működő gyárától alig több, mint egy kilométerre, a Hovány Autószalon elegánsan feldíszített aulájába.

Mi a közös a Mercedes és a Pureste világában?

Amikor először találkozunk a Pureste termékekkel, mindenki rajongással telik meg a csomagolás láttán. A Mercedes reklámja is erről szól: „Tudása még a szépségét is felülmúlja”. Hiszen amikor kiderül, hogy a Pureste az nem egy Hollywood-i sztárok számára is meggondolandó értékű arckrém, hanem STERILIZÁLT intim termék, akkor válik igazán vonzóvá és érthetővé a csomag és tartalma.

Hasonló még az a hihetetlen sok idő, hogy míg az autót 7 évig (tervezés kezdetétől a szalonba gördülésig) kíséri a termékfejlesztés, addig a steril termékcsalád kidolgozása közel 3 év volt. Mindkét esetben Magyar szakember páratlan munkájának köszönhető, hogy a világ gazdagabb egy valódi újdonsággal. Mindkét termék Magyarországon kapja meg végső formáját, azaz gördül le a szalagról.

A Mercedes esetében az ifjú tervező 2007-től dolgozik az autómárka vonalain:
http://www.origo.hu/auto/20110407-interju-nemeth-gabor-mercedes-formatervezovel.html

A szárnyas autó fejlesztésében is részt vett. Ezen a linken találod a fejlesztés rendhagyó és misztikus bemutatását:
http://www.sls-amg-special.com/hu/hu

 

Nagy az érdeklődés a Pureste-hölgy standjánál.Pureste nagy asszonya is élvezettel gyönyörködött a Mazsorettek műsoraiban
„Az Ausztráliában már nagy sikert aratott intimhigiéniás termékcsalád hamarosan Magyarországon is kapható! Légy Te a termékfejlesztő csapat motorja! Most a Sample Central-nál az igazi Pureste tamponokat és intimbetéteket Te is kipróbálhatod, hogy pontos véleményt, javaslatokat, kritikát adhass. Véleményed rendkívül értékes a számunkra, így ha csatlakozol, ajándékba kapod tisztasági betéteinket is. A véleményed – ha negatív vagy kritikus is – nagyban hozzájárul ahhoz, hogy jobbá tehessük termékeinket. Segíts nekünk, hogy Magyarországon is sikeres márkát, a világon mindenütt elismerten igényes hazai hölgyek részére kiváló termékeket tudjunk kínálni!”