hírek

Pureste a Sample Central-ban

2011-11-26

Még soha nem fordult elő, hogy egy gyártó ajánlja a termékét kínáló üzletet az ismerősei figyelmébe. Most azonban egy igazán unikumnak számító „bolt”-ot szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, ahová mostantól mi is rendszeresen ellátogatunk - múlt péntek óta.

"A jövő nem az a hely, ahova megyünk, hanem az,
amit mi alkotunk meg.
Az odavezető utat nem megtaláljuk, hanem megépítjük."
(John Schaar) 

Most részese lehetsz egy új és különleges eseménynek!

Még nem volt hasonló az országban. A Sample Central Tesztáruház - Európában elsőként Magyarországon - szombaton megnyitotta kapuit a regisztrált tagjai előtt. Nagy felháborodást keltett az esemény a többi európai ország irigy figyelmétől kísérve, hiszen a nagy fogyasztói múlttal rendelkező nemzetek nem értik, hogy miért esett az Ausztrál tulajdonos döntése elsőként Ránk, erre a megpróbáltatásai miatt sokat emlegetett Európa kellős közepén, épp a szívében elhelyezkedő csodálatos országra.

Végre elhittük, hogy sikerül!

Lassan két éve, hogy kipattant a fejünkből, bevezetjük az „egy márkás” intimhigiéniás piacra különleges termékünket. Nagyon szerettük a Steril termékcsalád ötletét, viszont annál jobban féltünk tőle. Miért? Mert túlságosan kívül esett a titokzatos és suttogó hangon említett komfortzónán a sterilitás említése, holott a tisztaság természetéből adódóan ez a testiség sajátja.

A november 18-án Budapest centrumában megrendezett hivatalos megnyitó és szalagvágás, meghozta számunkra az áttörést. A varázslatos hangulat kellő erőt és hitet adott ahhoz, hogy elhiggyük: meg tudjuk csinálni! A terméket képviselő és bemutató kedves Pureste-lány számára nem jelentett nehézséget, hogy a mindenki számára természetes tényként elfogadott sterilitás tényét a legnagyobb kétkedőkkel is („- Minden márkájú betét és tampon sterilizált!”) pillanatok alatt tisztázza, hiszen egy az újdonságokra és azok személyes tapasztalati módszerekkel való megismerésére fogékony közönséggel tudott őszintén és hitelesen beszélgetni.

Mindannyian vágyunk a biztonságra

A biztonság érzésének elérése szerintünk egyidős lehet az emberiséggel. Hiszen a mamutra vadászó őseink az elejtett állatban nemcsak az élelem forrását látták, hanem az eredményes vadászat sikerét is, a törzs fennmaradásának lehetőségét, a nyugalomban töltött jövő zálogát. A biztonság megszerzése az egyik fő mozgatórugója az emberiségnek.

A biztonság sokszínűsége

A biztonság mindenki számára mást jelent, mindenki másként éli meg, és mások a módszerei is az elérésére. Van, akinek egy olimpiai aranyérem, van, akinek egy kiegyensúlyozott, boldog család, van, akinek sok-sokmillió forint és egy nagyvállalat, s van, akinek egy égbenyúló hegycsúcs megmászása és az ott eltöltött felejthetetlen órák élménye. A felsorolást szinte a végtelenségig folytathatnánk. Éppen ezért tartottuk fontosnak, hogy a hagyományoktól eltérően nem egy sima üzlet polcairól és tévé reklámokból ismerheted meg termékünket, hanem egyenesen hozzád eljuttatva, mindenféle kockázat vállalása nélkül személyesen Neked nyújtjuk át a három év komoly kutatásai alatt kifejlesztett termékünket.

Miért fontos, hogy ingyen juthass ehhez az egyedülálló újdonsághoz?

Szeretnénk, ha saját magad győződnél meg a befektetett munkánk és sok millió hölgy mára már napi vásárlási döntésének eredményéről. Szeretnénk, ha személyes tapasztalatot szereznél termékeink egyedülálló tulajdonságairól, azokat nem egy zavaró reklámból, oda nem illő közegből érkező impulzusokból szerezett, hitelesnek tűnő állításokból kellene meghatároznod.
Évek óta dolgozunk tudatosan azért, hogy az emberek egészsége általunk javuljon mérhetően. Tapasztalatainkat úgy kell átadjuk, hogy az azt elfogadó szintén hatással lehessen annak gyümölcsére, meg tudja változtatni a termékfejlesztéshez adott javaslatai alapján a közeljövőben megszerezhető termék tulajdonságait, árát, elérhetőségét.

Itt a kivételes alkalom, Magyarországon először!

Tudomásunk szerint még nem volt hasonló kezdeményezés a témában. Nincs még egy teljesen steril intimhigiéniás termékcsalád a világon. Ráadásul most van először lehetőséged arra, hogy valódi késztermékeket (hasonló megjelenésben kaphatod majd meg a boltokban, tehát nem termékminta), felvértezve az intimitásban elvárt és igazolt tisztasággal ingyen szerezz meg és próbálj ki, hogy a tapasztalataid alapján hozott döntésedet megosztva velünk befolyásolhasd a gyártást, hogy végezetül egy igazán fejlett cikk kerüljön a kedvenc boltod polcaira.

Gyere velünk, gyűjtsd össze mind a 7 terméket!

Várunk szeretettel, a Sample Central Tesztáruház többi sikerre született újdonságaival együtt!
Szórakozz, tesztelj, és élvezd a máshol még nem kapható termékek, találmányok, igazi újdonságok világát! Ráadásul a Pureste termékeket elviheted mindenféle megalkuvás nélkül, mert olyan megállapodást kötöttünk a Sample Central munkatársaival, hogy amennyiben minket választasz, az nem számít bele a tagsági szintednek megfelelő limitált mennyiségű, tesztelésre elvihető termékszámba. Egyetlen feladatod van: mondj véleményt! Egy eddig természetesnek vélt újdonság, a sterilitás a fő terméktulajdonság! Az összes többit határozd meg Te, mondd meg, hogy mennyiért és hol szeretnéd a jövőben megszerezni a Pureste termékeket.

Részese lehetsz egy magyar sikertörténetnek!

Ausztráliában már bizonyított a termék. Ott már a hölgyek döntöttek: a tisztaságot választják. A Magyar hölgyek elismerten igényesek az intimitás terén. Fontos tehát, hogy megismerjük véleményüket, hogy a többi tulajdonság, mely több ezer kilométerre sikert hozott, itthon, hazánkban is megállja a helyét. Vidd el, próbáld ki, majd mond el véleményedet: őszintén! Amennyiben a Sample Central tesztáruházban átveszed (a tagsági szintednek megfelelő darabszámon felül) betét, vagy tampon termékünket és regisztrálsz facebook közösségünkhöz, akkor előzetes időpontfoglalás nélkül legközelebbi látogatásodkor hozzájuthatsz tisztasági betéteinkhez is. Töltsd ki a kérdőívet, és ezzel segíts feltalálóinknak, hogy ez az újdonság is mihamarabb az üzletek polcaira kerüljön az általad elvárt minőségben!

Milyen lenne álmaid üzlete?

• Budapest belvárosának szívében, egyedi környezetben, saját életritmusodnak megfelelően kialakított nyitvatartási idővel;
• A polcokon az élelmiszer, elektronika, kozmetika, háztartás és számos egyéb termékcsoport sokszínű kínálata;
• Kéthetente megújuló termékpaletta;
• Az elsők között juthatsz újdonságokhoz, Magyarországon még be nem mutatott termékekhez!

Mindez INGYEN a Tiéd lehet!

Regisztrálj és tapasztald meg a Sample Central nyújtotta forradalmian új fogyasztói élményt – az ingyenesen kipróbálható és elvihető termékek világát!

Itt tudsz regisztrálni!

Mi történik, ha negatív véleménnyel vagyok egy termékről?

Semmi. A lényeg, hogy őszinte véleményt adj a termékekről. A véleményed – ha negatív vagy kritikus is – nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a brandek és gyártók jobbá tehessék termékeiket.

A Sample Central által kínált termékeket ugyanabban a méretben, mennyiségben és csomagolásban kapod meg, mint ahogy kereskedelmi forgalomba kerülnek. A Sample Centralnál a teljes terméket kipróbálhatod, hogy pontos véleményt, javaslatokat, kritikát adhass.

A kiválasztott termékekhez kapcsolódó rövid kérdőívet online tudod kitölteni. A brandek és gyártók valós, őszinte fogyasztói visszajelzésre kíváncsiak, és mivel Te hoztad meg a döntést, hogy mely termékeket választottad, így véleményed értékes a gyártók számára.